skip to Main Content

Ben jij een Zij-Instromer?

Wij staan ervoor open om jou een werkplek te bieden en je te begeleiden bij je omscholing. Starten als zij-instromer in de hout- en timmerindustrie kan op elk moment. Wil jij bijvoorbeeld bij ons intern een traineeship volgen, waarbij je kan ervaren wat verschillende rollen inhouden in de praktijk? Of wil je meelopen tijdens een ‘snuffelstage’ om de sfeer te proeven? Er zijn functies beschikbaar in de fabriek en ook op kantoor. Deze kunnen heel goed aansluiten bij de kennis en ervaring die jij meeneemt uit je huidige baan. Laat jij zien dat je het wil, dan zijn er binnen De Lange Houttechniek volop kansen. We zijn een klein bedrijf met een informele werksfeer en investeren graag in jou!

Over De Lange Houttechniek:
We zijn een familiebedrijf met passie voor duurzaam en kwalitatief timmerwerk en gespecialiseerd in het produceren van houten ramen, deuren en kozijnen. Met geavanceerde technieken kunnen wij tevens uitzonderlijke producten realiseren, zoals luxe (voor)deuren, rond- en toogwerk en prefab gevelelementen. Daarnaast is ambachtelijk werk ons vakmanschap, wij renoveren authentieke producten zo goed mogelijk naar de oorspronkelijke staat.

We werken aan afwisselende projecten, zoals het leveren van kozijnen voor de nieuwbouw of het renoveren van een kerk om er appartementen van te maken. Je wordt warm onthaald door een team van ervaren collega´s.

Wat vragen wij van jou (functie-eisen):

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent bereid om nieuwe (technische) vaardigheden te leren
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team
  • Je bent flexibel
  • Je wil jezelf ontwikkelen en pakt de kansen die zich aandienen

Wat bieden wij jou:

 • Je krijgt een salaris, pensioen en vakantietoeslag conform CAO Timmerindustrie
 • Je hebt 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen o.b.v. je fulltime aanstelling (bpfBOUW pensioenfonds). Daarnaast kun je 7 extra ATV dagen opbouwen.
 • Je werktijden: maandag t/m vrijdag van 7.15 tot 16.00 uur
 • Aantal uur per week: 38 ¾ uur
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Je komt te werken in een professioneel en collegiaal team

Maak jij de overstap? Heb je nog vragen over het zij-instroomtraject en de mogelijkheden bij de Lange Houttechniek? Neem contact met ons op! Heb je een ander voorstel, dan horen we ook graag van je. Laat jij zien dat je het wil, dan zijn er binnen De Lange Houttechniek volop kansen.

Patrick de Lange
Eigenaar / Directeur de Lange Houttechniek
T. 0172-538185
vacatures@werkenbijdelange.nl

De Lange Houttechniek
Schoterhoek 49
2441 LC
Nieuwveen

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Upload jouw CV

  Maximale bestandsgrootte 5 MB | Bestandsextensie: PDF / DOC / JPEG / PNG

  Opmerking / toelichting / motivatie*

  *Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring.
  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top